Homepage
 Weblog Ayfer Koç

vrijdag 23 december 2011


Vrijwilligersprijs 2011



Afgelopen vrijdag ben ik naar de vrijwilligersprijs geweest. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt in het kader van de Internationale Vrijwilligersdag als eerbetoon aan al deze mensen. Ik wist niet dat we zoveel vrijwillige organisaties hadden. 25 organisaties werden er genomineerd. Terecht dat er een vrijwilligersprijs wordt uitgereikt, want het werk van de vrijwilligers vorm het cement van onze samenleving.

De eerste prijs ging naar de Stichting 55+. Deze stichting doet er alles aan om de ouderen in beweging te houden. Gerrit Gleis de voorzitter en oud-CDA voorzitter kreeg de prijs uitgereikt. De jury bestond uit oud- gemeenteraadslid Diet Boes-Schoonderbeek (CDA),
atleet Marti ten Kate als beleidsmedewerker van sportbond NOC*NSF en directeur Gerard Kocx van de Bibliotheek.

De tweede prijs is naar het mooie initiatief, het jonge moederproject, gegaan van Alifa/de Mast. Veel jonge moeders hebben moeite met hun rol en zij kennen te vaak weinig rolmodellen die kunnen laten zien hoe je op hun goede manier om kunt gaan met kinderen. Ik ben net als de jury van harte eens dat “kinderen hebben de toekomst als hun moeders er ook één hebben”.


Gepost door Ayfer Koç.

0 Reacties

Reageer

Terug naar overzicht

Welkom op mijn weblog!

Ayfer Koç

Dit is het weblog van Ayfer Koç.

 

Laatste postings


Archief