Homepage
 Weblog Ayfer Koç

woensdag 7 juli 2010


parkeerplaatsen bij het Muziekkwartier voor ouders Muziekschool


Afgelopen maandag heb ik een motie ingediend, en het college heeft gevraagd ‘kiss en ride’ parkeerplaatsen vlakbij het muziekkwartier aan te leggen. Ouders kunnen dan hun kinderen wegbrengen en ophalen van de muziekschool.

Nu is er nog veel ergernis: tijdelijk parkeren op korte afstand is onmogelijk en parkeerwachten bekeuren regelmatig ouders, die kinderen met bijvoorbeeld een zwaar instrument als een cello ophalen. Dat hoort niet bij een regionale voorziening als het nationale muziekkwartier.
Hoe anders gaat het bij het station! Daar zijn zes parkeerplaatsen, waar je vijf minuten mag staan om iemand weg te brengen of op te halen en dat functioneert heer prima.

Bij het muziekkwartier is plaats genoeg om een paar parkeerplekken in te richten voor wegbrengen en ophalen en het kost weinig . Daarvoor heb je maximaal 10 minuten nodig: kun je ook even naar boven lopen met je kind van 5 jaar. Zo’n voorziening scheelt enorm voor ouders. En overigens, wanneer er een belangrijke voorstelling in het muziekkwartier plaatsvindt, wordt de rode loper uitgelegd en mogen de auto’s met chauffeur daar hun VIP’s afleveren. Behandel dan ook ouders als VIPs en zorg dat ze een paar minuten kunnen parkeren.

De motie is maandagavond ingediend en is gesteund door een raadsmeerderheid.
Ik hoop van harte dat het college hiermee deze zomer aan de slag gaat, zodat de parkeerplaatsen er voor de sneeuw liggen.


Gepost door Ayfer Koç.

0 Reacties

Reageer

Terug naar overzicht

Welkom op mijn weblog!

Ayfer Koç

Dit is het weblog van Ayfer Koç.

 

Laatste postings


Archief